یادداشتهای قاسم بهرامیان

یادداشتهای قاسم بهرامیان
دنبال کنندگان ۲ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

راه ارتباطی در پیام رسانها

صفحه و کانال در پیام رسانها

صفحه در اینستاگرام

صفحه در اینستاگرام

آخرین نظرات
  • ۱۹ بهمن ۹۸، ۰۹:۲۳ - علی اصغر
    سلام
پیوندها
بایگانی

بازتاب این مطلب


مطلب مرتبط(22/4/90):  تحریف سخنان رهبری در کیهان و جهان نیوز

گاهی اوقات وقتی موضوعی در فضای تبلیغاتی و سخنوری کشور بایکوت می شود، به خودم شک می کنم که شاید اشکال از گیرنده های بنده باشد، اما وقتی مطمئن می شوم به آنچه می فهمم، چاره ای جز گفتن و نوشتن نیست.

- تعجب می کنی از اینکه الف و جهان و تابناک، مطلبی تحلیلی بر سخنان رهبری در 13/4/90 منتشر نمی کنند، کیهان از بین آن همه سخنان مهم، تیتری خنثی را انتخاب می کند و در همه 3 روز بعد از این سخنان در هفته گذشته، هیچ نکته و یادداشتی نمی نویسد. و البته رجانیوز به طائب و ذوالنور هشدار دلسوزانه می دهد، اما بر اصل سخنان رهبری تحلیلی منتشر نمی کند که بالاخره منظور رهبری از کسانی که حرف غلط می زنند اما مقابل نظام نایستاده اند، چه کسانی است؟ و رهبری کدام برخورد غلط را دارند نقد می کنند؟

- چرا تقریباً همه(از جمله امامان جمعه قم و تهران در خطبه های امروز) از عنوان کلی پرهیز از اختلافات سخن می گویند، اما به این فراز سخنان رهبری مبنی بر « لزوم تفکیک میان اختلاف نظر با ایستادگی یک جریان در مقابل نظام» هیچ اشاره ای نمی شود؟

مواضع مقام معظم رهبری در 13 تیر در دیدار با فرماندهان سپاه و قبل تر از آن در در 14 خرداد و 6 تیر، واجد نکاتی دقیق، مهم و روشنگر و فصل الخطاب گونه درباره بعضی مباحث جاری کشور در زمینه جریان انحرافی است. اگر تا دیروز شخصیت حقوقی یا حقیقی افراد مختلف دینی و سیاسی مانع از آن می شد که با قاطعیت قضاوتی کرد، اما بیانات رهبری تکلیف را روشن کرده است و این بار مصادیقی دیگر در میدانی از جنس دیگر برای آزمون میزان ولایتمداری به وجود آمده است تا روشن گردد که آزمون ولایتمداری تنها برای عده ای خاص نیست.

موضوع بحث، تبرّی احمدی نژاد و مشایی و دیگران از ضعف و نقص و انتقاد و فکر و حرف و شیوه غلط نیست، بلکه سخن این است که چندین ماه است که بر موضوعی به نام «جریان انحرافی» مانور داده می شود که این جریان با انحرافی عمیق در مقابل نظام و انقلاب و اسلام و رهبری ایستاده است. اما دقت در بیانات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با فرماندهان سپاه در 13/4/90، نشان می دهد که تشخیص و نگاه ایشان بسیار متفاوت با نگاه غالب در فضای تبلیغاتی و رسانه ای و سخنوری و منبری جامعه است.

بیانات ایشان به صراحت نشان می دهد که آنچه را یک عده ای «جریان»، و «انحراف»، و «ایستادگی» این جریان انحرافی در مقابل نظام و انقلاب و رهبری تعبیر می کنند و آن را همسنگ و همراه و چه بسا خطرناک تر از فتنه 88 می دانند و به تبع آن باید همه جا این انحراف و این ایستادگی را بازگو و روشنگری کرد، و همه باید موضع بگیرند و ... ، اما ایشان معتقدند که نه جریان است و نه ایستادگی و براندازی، بلکه « اختلاف نظر یا سلیقه، یا عقیده»ای است که یک طرف این اختلاف ممکن است «حرف غلط»ی زده باشد:

« یک وقت هست که یک جریانى در مقابل انقلاب مى‌آید قد علم میکند به قصد کوبیدن انقلاب، خب، وظیفه‌ى هر کسى است که دفاع کند. انقلاب از خودش دفاع میکند، مثل هر موجود زنده‌ى دیگرى. این انقلاب زنده است؛ لذا از خودش دفاع میکند، غالب هم میشود، پیروز هم میشود، برو برگرد هم ندارد؛ کمااینکه در سال 88 دیدید این کار اتفاق افتاد.

یک وقت نه، قضیه، قضیه‌ى ایستادگى در مقابل یک حرکت براندازانه و اینچنین نیست؛ اختلاف نظر، اختلاف سلیقه، اختلاف عقیده احیاناً است. اینها را بایستى هرچه ممکن است فرو کاست. اینجور چیزها را هرچه ممکن است باید کم کرد. مشتعل کردن این اختلاف نظرها مضر است.» (دیدار با فرماندهان سپاه-13/4/90)

و بحث انحراف عمیق هم مطرح نیست، بلکه اگر «حرف غلط»ی هم در بین این اختلاف عقیده ها وجود دارد، باید در مورد آن تبیین و روشنگری کرد، اما از راه و شیوه خودش:

« یک مسئله این است که اگر یک کسى یک حرف غلطى زد، آیا کسى باید به او جواب بدهد یا نه؟ خب، بله معلوم است. جواب دادن به حرف غلط، شیوه‌ى خودش را دارد، راه خودش را دارد، کار خاص خودش است. یک وقت هست که حالا که کسى یک حرف غلطى زد، ما بیائیم مثلاً صدجا این حرف غلط را تابلو کنیم، شعار کنیم که آقا، فلانى این حرف غلط را زد، تا همه بدانند. این است که اشتباه است، خطاست. من با حرکت روشنگرانه از سوى هر کسى، از سوى هر نهادى، هیچ مخالفتى ندارم، بلکه علاقه‌مندم و معتقدم به مسئله‌ى تبیین. اما این معنایش این نیست که ما به اختلافات درونى، هى دامن بزنیم. مراقب باشید. این را همه باید مراقب باشند؛ در جریانهاى سیاسى، در جریانهاى گوناگون فکرى و سلیقه‌اى مطلقاً مشتعل کردن فضا مناسب نیست.» (دیدار با فرماندهان سپاه-13/4/90)

سیاق جملات و کلمات به وضوح نشان می دهد که منظور ایشان از اختلافات، فقط اختلاف بین قوا در عرصه اجرا نیست، بلکه موضوع بحث دقیقاً ناظر به مباحث «نظر» و «عقیده» و «حرف غلط» است:

« حرکت، حرکت متین، مستدل و مستند باشد. اگر کسانى اختلاف‌نظرهائى دارند، با استدلال بیان کنند. عرض کردم، من معتقد به تبیین هستم. کار انقلاب از اساس با تبیین، روشنگرى، بیان منطقى، مستدل و دور از هو و جنجال بود. اگر هو و جنجال وارد شد، حرف منطقى را هم خراب خواهد کرد. ممکن است چهار نفر جذب شوند، اما چهار نفر آدم هوشمندتر دفع میشوند.» (دیدار با فرماندهان سپاه-13/4/90)

و البته اگر بر رفتار و عمل و حرفی، عنوان مجرمانه ای صدق کند، دستگاههای مسوول باید آن را پیگیری کنند، نه هر کسی برای خودش بازپرس و دادستان و قاضی بشود:

« اگر به نام انقلابیگرى، به نام عدالت‌خواهى، به برادران خودمان، به مردم مؤمن، به کسانى که از لحاظ فکرى با ما مخالفند، اما میدانیم که به اصل نظام اعتقاد دارند، به اسلام اعتقاد دارند، اهانت کردیم، آنها را مورد ایذاء و آزار قرار دادیم، از خط امام منحرف شده‌ایم.

در کشور آراء و عقاید مختلفى وجود دارد. اگر چنانچه یک عنوان مجرمانه‌اى بر یک حرکتى، بر یک حرفى منطبق شود، این عنوان مجرمانه البته قابل تعقیب است؛ دستگاه‌هاى موظف باید تعقیب کنند و میکنند؛ اما اگر عنوان مجرمانه‌اى نباشد، کسى است که نمیخواهد براندازى کند، نمیخواهد خیانت کند، نمیخواهد دستور دشمن را در کشور اجرا کند، اما با سلیقه‌ى سیاسى ما، با مذاق سیاسى ما مخالف است، ما نمیتوانیم امنیت را از او دریغ بداریم، عدالت را دریغ بداریم؛ «و لایجرمنّکم شنئان قوم على الّا تعدلوا».

قرآن به ما دستور میدهد و میگوید: مخالفت شما با یک قومى، موجب نشود که عدالت را فرو بگذارید و فراموش کنید. «اعدلوا»؛ حتّى در مورد مخالف هم عدالت به خرج دهید. «هو اقرب للتّقوى»؛(مائده: 8) این عدالت، نزدیکتر به تقواست. مبادا خیال کنید تقوا این است که انسان مخالف خودش را زیر پا له کند؛ نه، عدالت ورزیدن با تقوا موافق است. همه هوشیار باشیم، همه بیدار باشیم.»(سالگرد ارتحال امام-14/3/90)

و اضافه کنید به سخنان بالا، هشدارها و مواضع اخیر ایشان در باب نام بردن از متهمان و مجرمان:

« صرف متهم شدن که جرم نیست. به هر کسى ممکن است یک اتهامى وارد شود. تا وقتى که از طریق قانونى جرم ثابت نشده است، نه در خود قوه، نه در بیرون قوه، نه در تریبونها و منبرهاى رسمى، نه در وسائل ارتباط جمعى، کسى حق ندارد آبروى یک مسلمانى را ببرد؛ این بسیار مسئله‌ى مهمى است. تا وقتى جرمى ثابت نشده است، قطعاً نبایستى کسى را در معرض قرار داد؛ در معرض اتهام هم نباید قرار داد؛ چون وقتى گفتید متهم است، افکار عمومى تفکیک نمیکند بین متهمى که هیچ گناهى نکرده است، با آن کسى که شواهدى بر گناه او وجود دارد. حتّى بعد از اثبات جرم هم چه لزومى دارد؟ عرض کردم، مگر یک موارد خاص؛ «و لیشهد عذابهما طائفة من المؤمنین».(نور: 2) چند موردِ اینجورى داریم.

چه لزومى دارد ما اسم او را در روزنامه‌ها منتشر کنیم تا بچه‌ى این آدم که دارد مدرسه میرود، دیگر رویش نشود مدرسه برود؟ چه اشکال دارد که این مدتِ زندانش را بگذراند، بیاید بیرون، خودش و خانواده‌اش زندگى عادى‌شان را ادامه دهند؟ خب، جرمى کرد، مجازات شد، تمام شد دیگر. باید حتماً آبروریزى بشود؟»(دیدار با مسوولان قضایی-6/4/90)


آنانی که معتقدند این نگاه به بیانات رهبری اشتباه است، پس:

- سخنان رهبری با این صراحت، ناظر به کدام بحث است که در آن باید «بخصوص سپاه مراقب باشد» که مانند دیگر «دستگاههای انقلاب»، «سرشان گرمِ کارهاى غیرمفید و احیاناً مضر در این حرکت پیشرونده نشود»؟

- رهبری «مشتعل کردن فضا» در کدام «جریانهای فکری و سلیقه ای» را نهی می کنند؟

- چرا رهبری «اختلاف نظر و سلیقه و عقیده» را با جریان فتنه 88 که مقابل نظام ایستاد، مقایسه می کنند؟

- چرا بلافاصله درباره چگونگی «تبیین و روشنگری پیرامون یک حرف غلط» صحبت می کنند؟

- در کدام قضیه به جای «بیان منطقى و مستدل»، «هو و جنجال» وارد مباحث شده است؟

- منظور رهبری از کسانی که حرف غلط می زنند، اما مقابل نظام نایستاده اند، چه کسانی است؟

 

سخن در این است: آنجا که رهبری اعلام موضع می کنند، تشخیص ایشان بر تشخیص هر فرد دیگری اولویت دارد. هر شخصیت حقوقی یا حقیقی دیگری که باشند، منصوب و نماینده ایشان باشند یا خیر، رهبری از آنها تقدیر و تعریف کرده باشند یا خیر، مهم نیست، زیرا تنها تشخیص و نظر صریح رهبری است که حجیت دارد. و دلیل آن هم بحث مفصلی دارد که مجال دیگری می طلبد، اما همین بس که ایشان رهبر و ولی جامعه هستند، و به این دلیل بعنوان ولی فقیه انتخاب شده اند و باقی مانده اند که از دیگران کمتر اشتباه می کرده اند، بصیرت و مدیریت و تدبیر و احاطه و ... ایشان از دیگران بیشتر بوده و هست. پس آنجا که اوضاع روشن نیست، اطلاعات کم است، فضا غبارآلود است، حرف او است که باید فصل الخطاب باشد.

البته این حرف، به این معنا نیست که هیچ کس نمی تواند اظهار نظر کند، بلکه همه می توانند در چارچوب اصول عقلی و شرعی، بحث و استدلال کنند و هر کسی می تواند نظری برای خودش داشته باشد، اما آنجا که نوبت به عرصه عمل می رسد و باید مبنایی برای یک موضع گیری عمومی و یک حرکت مشترک وجود داشته باشد، واضح است که یک نظر باید مبنا و معیار قرار گیرد.

یک عده ای هم بحث مصلحت اندیشی را مطرح نکنند. چرا که رهبری به صراحت اعلام کرده اند یا در موضوعی سکوت می کنند و یا اگر موضعی بگیرند، این موضع با آنچه در دل است و پشت پرده است، مغایرتی ندارد:

« میگویند آیا ما هم باید مثل رهبرى موضع بگیریم یا نه؟ خوب، رهبرى یک تکلیفى دارد، ما یک تکلیف دیگر داریم. ببینید، نبادا کسى تصور کند که رهبرى یک نظرى دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمى مطرح میشود، در خفا به بعضى از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل میکند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزى نیست. اگر کسى چنین تصور کند، تصور خطائى است؛ اگر نسبت بدهد، گناه کبیره‌اى انجام داده. نظرات و مواضع رهبرى همینى است که صریحاً اعلام میشود؛»(دیدار با دانشجویان-31/5/89)

و امروز عرصه ای دیگر برای آزمون ولایتمداری وجود دارد. گمان بعضی این است که این آزمونها برای کارگزاران نظام است و برای من وبلاگ نویس و سایت گردان و روزنامه نگار و سخنران و منبری و امام جمعه و نماینده مجلس و فعال سیاسی و دانشجو و استاد و طلبه و...، آزمونی وجود ندارد. و اگر امروز من تشخیص خودم را بر تشخیص رهبری ترجیح بدهم و نتوانم فلان خبر و شایعه و اتهام اثبات نشده را منتشر نکنم و نسبت ندهم و پیامک نفرستم، فردا که قدرت و اختیاری پیدا کنم چه می شوم؟

البته مصادیق این تفاوت های بزرگ و مهم میان جریان تبلیغاتی کشور با مواضع رهبری بسیار است که در یادداشتی دیگر به آن پرداخته می شود. (این مطلب، می تواند قسمتی از حرفها را بگوید)



** مطالب مرتبط:

  • قاسم بهرامیان

نظرات  (۳۹)

  • سید ابراهیم
  • جانا سخن از زبان ما می گوئی!
    با اجازه شما عین مطلبتان را در وبلاگم کپی کردم، البته با رعایت حق نویسنده!
    "علم خمینی بر زمین نمی ماند، مگر ما مرده ایم!"
  • علی سعیدی
  • چه غم دیوار امت را که دارد چون تو پشتیبان
    چه ترس از موج بحر آن را که باشد نوح کشتیبان

    اما از یک حقیقت تلخ من اطمینان کامل دارم. مدعیان ولایتمداری سخنان آقا را
    فقط تا این جمله قبول دارند :من با حرکت روشنگرانه، تبیین منطقی و مستدل
    در مقابل تفکر غلط مخالفتی ندارم>
    مطمئنا ولایتمداران ، تفکر غلط را بر اساس نظرات خود تعریف خواهند کرد و
    به چنان روشنگری هایی خواهند پرداخت که دقیقا عکس منظور عتاب امروز رهبری
    نتیجه دهد.
    رهبری صریحا امروز فرمود که دعوای جریان انحرافی اختلاف نظری بیش نیست.>
    زمانی موضوع، اختلاف نظر و سلیقه است و نه ایستادن در مقابل انقلابولایتمداران آن را فتنه آینده نامیده اند!!!!
    متاسفانه کار از توبیخ ولایتمداران قلابی گذشته است. برای نهروان آماده هستم.
    ضمنا نکته جالب
    جالب اینکه حتی رهبری نگفت تفکر غلط و گفت حرف غلط! تفکر غلط اختراع بعضی ها در دفتر رهبری بود! .....
  • جانباز از اصفهان
  • با سلام بر شما و دوستان

    با مطلب:

    "تأثیرات منفی پرچم داری آیت الله مصباح در وقایع اخیر "

    به روز می باشم. حتما" مطالعه بفرمایید.
    آقا دمت گرم
    کاملا باشما موافقم
    کاش بعضی افراد ببینند وبفهمند.
    یاعلی
    برادر مطلبت با اجازه شما در وبلاگم با درج منبع پیاده شد.
    یاعلی
    سلام جناب بهرامیان
    با اجازه شما
    بدلیل شیوایی مطلبی که نوشته اید و استدلالها و اشارات حکیمانه تان به بیانات آقا
    و موافقت کامل با محتوای آن
    مطلب شما را عینا با حفظ حق نویسنده و درج نام شما و عنوان و آدرس وبلاگتان، در وبلاگم منتشر کردم
    موفق باشید
    با سلام

    ولایتمداری رئیس تشخیص مصلحت نظام؟؟ کار دیروز و امروز نیست. او به محض برنده شدن خاتمی گفت "این یک اخطار به رهبری است" و در جریان فتنه 88 هم اخطارش را به رهبری دیدیم. مجلس شورای اسلامی!!! به تنها چیزیکه عمل نمیکند فرمایشات رهبری است و البته فراموش نکرده ایم که رئیس این مجلس هم ساعت یازده شب و قبل از شمارش آرا پیروزی!!! موسوی را به او تبریک گفت (راستی لاریجانی پیروزی احمدی نژاد را تبریک گفت؟) آقایان خیلی آقا هم که جای خود دارند. اگر این ولایتمداری است خوارج هم ولایتمدار بودند.
  • علی(وبلاگ راننده)
  • سلام
    چه عجب که در فضای مجازی یک مطلب منطقی و یک تحلیل منصفانه درباره اتفاقات اخیر دیدیم.ایول به رجا نیوز که پس از سخنان رهبری مسیر را پیدا کرد و تصمیم گرفت اینگونه مطالب را هم لینک کند.
    با مطلبی با همین موضوع در وبلاگ راننده در خدمت شما هستیم
  • امیر ناصری
  • برادر عزیز خوب نوشتی ولی خودت حرف اقا رو تحریف کردی البته ناخواسته.اقا حرفی از تفکر غلط نزد بلکه گفت حرف غلط.خودت هم میدونی فرق بین حرف وتفکر چقدره.تفکر نشان از جریان فکری دارد اما حرف چنین بار معنایی ندارد.من همان روز پیگیری کردم دیدم دفتر اقا اینطوری خبر رو تنظیم کرده همه هم به تبع خبر دفتر اینطوری نوشته اند.ولی در صحبت های اقا حرف غلط بود اونم پنج بار.نباید ناخواسته حرف اقا رو تحریف کنیمولی مقاله ات حرف دل ماست این رو به برادران اصولگرا بگین ه هنوزم از واژه جریان انحرافی استفاده میکنن.انگار اقا خودش بلد نیست از این کلمات استفاده کنه نکند عمار ها از علی بزنن جلو وما مجبور بشیم جلوی عمار هارو بگیریم







    دهه چهارم: با تشکر از دقت نظرتان، موارد مربوطه اصلاح شد. و چند نکته:

    1- البته «حرف غلط» گاهی از سهو لسان ناشی می شود و گاهی هم از فکر غلط. و در بحث دیگری باید به این تفاوت در مصادیق مختلف مطرح شده پرداخت.

    2- چه حرف غلط باشد و چه فکر غلط، برخورد باید آنگونه باشد که رهبری فرموده اند. دلیل آن هم، عبارت «در جریانهاى سیاسى، در جریانهاى گوناگون فکرى و سلیقه‌اى مطلقاً مشتعل کردن فضا مناسب نیست» در دیدار 13/4/90، و عبارت «کسانى که از لحاظ فکرى با ما مخالفند» در 14/3/90 می باشد.

    3- با بررسی ای که بنده انجام دادم، متاسفانه گویا در خبر اولیه منتشر شده از دیدار، سه عبارت اشتباه بوده، که هم اکنون در سایت رهبری اصلاحات آن انجام شده است.
    شما خودتان صراحتا سخنان آقا رو تحریف می فرمایید برادر عزیز ایشان هیچ جا نفرمودند تفکر غلط بلکه فرمودند "حرف غلط "و شما خود بهتر می دانید که تفاوت بین "حرف غلط" با "تفکر غلط " زمین تا آسمان است. و تفکر غلط چیزی است که باید با آن مقابل کرد.




    اصلاح شد. توضیح در نظر قبلی
  • عباس مهدوی
  • به نام خدا.
    با سلام.
    خدا را شکر که یکی آن هم در حالی که رجا پیوندش کرده حرفی به دور از تعصب و یا منفعت زد و سخنان آقا را آنگونه که باید شنید! لکن دوست من اگر به سایت امام خامنه‌ای مراجعه بفرمایید ایشان فرموده‌اند حرف غلط نه تفکر یا فکر غلط!‍ این فکر غلط تحریفی ناشی از توهم عمار بودن امثال کیهان و فارس و الف و... است!
    یا علی




    اصلاح شد. توضیح در نظر قبلی
  • عباس مهدوی
  • به نام خدا.
    با سلام.
    راستی تأسفی هم دارم! فکر کنم در خطبه‌ی 140 یا همان حدودها از نهج‌البلاغه از زبان مولا خواندم که فرموده‌اند حق آن است که بگویی دیدم و باطل آنکه بگویی شنیدم!
    حالا اینکه 90 درصد اخبار مربوط به جریان به اصطلاح انحرافی از منبع آگاه ناشناس! نقل می‌شود! بماند. این رییس جمهور فرمودند اگر سند بود این همه جنجال نبود بماند! اما آیا نباید خون گریست وقتی استاد دانشمند و ارجمندی چون آیت‌الله مصباح در یک مصاحبه با هفته نامه‌ی شما فرموده‌اند (نقل به مضمون) آنچه من در مورد دولت گفته‌ام بر اساس مسموع‌ها است!
    ما داریم به کجا می‌رویم؟
    من فکر می‌کنم حمایت برخی جریان‌ها از رییس جمهور سر این بود که تا پیش از انتخابات 88 وزنه‌ای سنگین‌تر از او نداشتند که بتواند رأی جمع کند کما اینکه امثال مطهری و توکلی هم با شعار حمایت از دولت رأی جمع کردند و البته از همان بدو ورود به مجلس ساز مخالف زدند! اما اکنون که دیگر امکان کاندیداتوری دکتر فراهم نیست و همچنین می‌ترسند کسی مانند او دوباره به قدرت برسد و چون تخریب مستقیم ایشان نتیجه‌ی عکس دارد این است که جریان انحرافی را علم کرده‌اند!؟
    یا علی.
    سلام. منطقی بود. باید از این بحث ها زیاد نوشت تا فضا روشن تر شود. بسیاری از گویندگان و نویسندگان واقعا غرض ندارند.
    برخی دوستان به نوعی نامردی دچار شده اند.یا شعری افتادم "بت نگویید شکستیم که خیبر باقیست" کاش توکلی و زاکانی به خود آیند از رضایی و تابناک که بعید است.
    منطقی!
    خدا خیر دهاد
  • پیام فضلی
  • سلام همسنگر-
    تبیین خوبی از بیانات ره بر مان بود. استفاده کردیم.
    طبق همین بیانات رهبری:
    « حرکت، حرکت متین، مستدل و مستند باشد. اگر کسانى اختلاف‌نظرهائى دارند، با استدلال بیان کنند. عرض کردم، من معتقد به تبیین هستم. کار انقلاب از اساس با تبیین، روشنگرى، بیان منطقى، مستدل و دور از هو و جنجال بود. اگر هو و جنجال وارد شد، حرف منطقى را هم خراب خواهد کرد. ممکن است چهار نفر جذب شوند، اما چهار نفر آدم هوشمندتر دفع میشوند.»
    باید نگاه مان را از مطالب مستند و مستدل محروم نکنیم.
    از هر دو طرف افراط و تفریط باید مراقب باشیم-
    یاحق.
    سلام علیکم
    دست مریزاد
    بارها همین حرف ها را با دوستان بسیجی و حزب الهی گفته ام ولی چنان دچار تبلیغات رسانه های اصولگرا واقع شده اند که میگویند یعنی ذالنور و طائب و متاسفانه علامه اشتباه میکنند؟
    برادر عزیز بنده یک جریان امنیتی را پشت سر این قضیه میبنم که اخبار ناصحیح را به این بزرگواران منتقل میکنند . وآنها نیز چون به این افراد اعتماد دارند بر اساس آن موضع گیری میکنند
    وگرنه کیست که نداند علامع مصباح ابزار شناسائی فراماسون ها را ندارد و اصولا کار ایشان با این مقولات فرسنگها فاصله دارد.
    باید این جریان امنیتی شناسائی گردد . تا این فتنه ها خاموش شود
    برادر عزیز به القلبی که آق برای کسانی که مورد این ظلم قرار گرفته اند بار دیگر دقت فرمائید
    "برادران خودمان" " مومن " " معتقد به اصل نظام" و .....
    آیا جائی برای این دشمنی باقی میماند؟
    انتظار ندارم کسانی مثل توکلی و زاکانی و شریعتمداری توبه کنند ولی امیدوارم دیگر از جریان انحرافی نامی نبرند
    ضمنا دوست عزیز آقا مصادیق انحراف را نیز در سخنان 14 خرداد بیان کردند که جا دارد به آن نیز بپردازید
    تحلیل منطقی و جالبی بود، حیف که برخی تحمل حرف حساب رو ندارند و متاسفانه رو به بایکوت اون حرف میارند. متاسفانه برادران دینی و شیعه و مسئولین این کشور رو متهم به انحراف میکنند( البته نمیگند انحراف از چی) و طوری حرف میزنند انگار این جریان انحرافی کسانی هستند با 3 متر قد دارای قدرت جابجایی اشیاء با جادوگری با قدرتهای ماورایی، دارای ارتباط با اجنه و...!
    تحلیل منطقی و جالبی بود، حیف که برخی تحمل حرف حساب رو ندارند و متاسفانه رو به بایکوت اون حرف میارند. متاسفانه برادران دینی و شیعه و مسئولین این کشور رو متهم به انحراف میکنند( البته نمیگند انحراف از چی) و طوری حرف میزنند انگار این جریان انحرافی کسانی هستند با 3 متر قد دارای قدرت جابجایی اشیاء با جادوگری با قدرتهای ماورایی، دارای ارتباط با اجنه و...!
    با سلام

    جناب اقای حسن:

    فرمودید "برادر عزیز بنده یک جریان امنیتی را پشت سر این قضیه میبنم که اخبار ناصحیح را به این بزرگواران منتقل میکنند . وآنها نیز چون به این افراد اعتماد دارند بر اساس آن موضع گیری میکنند.

    در اینکه یک جریان امنیتی--و سیاسی--پشت سر این قضیه است شکی نیست. ولی از یک مقام روحانی, که مسند قضا در اسلام به او سپرده شده, انتظار میرود با استناد به مسموعات در باره کسی یا گروهی اظهار نظر نکند.

    باز فرمودید: وگرنه کیست که نداند علامع مصباح ابزار شناسائی فراماسون ها را ندارد.

    برادر گرامی, تصادفاُ یک روحانی در مقام ایشان باید فراماسونی و فراماسونها را بشناسند (همانطور که امام خمینی میشناختند) چنانچه عرفانها ی دروغ و مدعیان دروغین آنها را میشناسند گر چه ابزار شناسائی آنها را ندارند.

    با احترام
  • امیر ناصری
  • ممنون از اصلاحاتی که انجام دادید.ما بچه های اصولگرا باید بعد از این گوش به دهان مبارک اقا داشته باشیم تا حرف های غلط رو از زبان ایشان بشنویم چون عمار ها نشان دادند که جنبه تبیین گری رو ندارند وخود اقا باید وارد شوند که شدند وبحث مهدویت رو پیش کشیدند.من ریشه همه این حملات به دولت رو چه از طرف برادران پاسدار وچه از طرف علما فقط از جانب یک نفر میدونم اگه گفتین کی.جناب عمار هرندی همون برادر صفار خودمون اگه ریشه یابی کنین از وقتی ایشون رفتن سپاه مشاور سردار جعفری شدند از اون موقع اتش توپخانه شروع کرد به شلیک کردن.حالا خوبه یک ریشه یابی بکنیم







    بهرامیان:

    1- به نظر بنده، تشخیص حرف یا فکر یا شیوه غلط لزوماً نیازی به نظر رهبری ندارد، بلکه در چارچوب اصول مطرح شده در بیانات مختلف رهبری در همه سالها میتوان تبیین و روشنگری انجام داد. منتها اشکال کار ما این است که فقط بعضی از بیانات رهبری را می شنویم و به بیانات و اصول دیگر مطرح شده، بی توجهی می کنیم. اگر با دقت و تامل، همیشه متن کامل بیانات ایشان را بخوانیم و توجه کنیم، نظام فکری ما به تدریج مطابق روش ایشان شکل خواهد گرفت. آنگاه به تبیین همراه با رعایت اخلاق و انصاف و تقوا و مصالح نظام می رسیم.

    2- با نظر شما درباره صفارهرندی هم مخالفم، چون بر پایه حدس و گمان است. و این دقیقاً همان روش کسانی است که به آن انتقاد داریم.

    اینکه ما به صفار هرندی درباره بعضی مواضع انتقاد داشته باشیم، متفاوت است با نسبت دادن یک اتهام دیگر بدون دلیل قطعی.

    «إن الظن لا یغنی من الحق شیئاً : قطعا گمان در رسیدن به حقیقت هیچ سودی نمی رساند»(سوره نجم-آیه28)
    با سلام

    جناب آقای ناصری

    ممنون از روشنگریتان. سخت به آن نیازمدی بودیم
    ممنون خیلی خوب بود.مدتی بودازمتنی تااین اندازه استفاده نکرده بودم!
    موفق باشید
    یاعلی
  • عدالتخواه
  • سلام
    رهبر ساده حرف میزند اما بعضی نمیدانم به چه دلیلی سختش می کنند ، شما شاید بدانید!
    والعاقبة للمتقین
  • فرزند کاوه
  • سلام اخوی
    کو گوش شنوا ؟
    دعا کنیم که خدا همیشه در بحرانها مارا در مسیر درست و حق قرار بده و اهل نجات بشیم ایشالا
    سلام علیکم . خدا قوت !
    به قول روحانی نویسنده آقای شفیعی کیا عمازدگی از آفات روزگار امام علی علیه السلام بود که عمار ها حجیتشان از ولایت بالاتر بود.
    http://mshali.blogfa.com/post-93.aspx
    تعجب وتاسف ازاینه که می بینی رجاهم همان راهی رادرپیش گرفته که جهان والف وتابناک والف و...درپیش گرفته اندبعدتوخلوت خودمیگی اینهاگوش به فرمان چه کسانی شده اندکه دیگرصدای امامشان رانمیشنوند!
    "الهم عجل الولیک الفرج"
  • کلمه نیوز
  • سلام. مطلب شما در کلمه نیوز منتشر شد. لطفا مطالب جدید را در بخش ارسال خبر بفرستید
    سلام
    خوشحالم که افرادی هستند که نگاهشان به صحبت های رهبری تبعیتی است نه اینکه فقط مطالب مورد نظر خودشان را از کلام ایشان بیرون بکشند
    دراین زمینه مقاله ای در یک وبلاگ دیدم که مطالبی خوب و کاملی داشت


    http://brahe313.blogfa.com/post-12.aspx
    نظر مقام معظم رهبری در مورد جریانی که از آن به جریان انحرافی تعبیر می کنیم چیست؟
    سلام دوست گرامی
    برای اولین بار مقاله ای در خور تحسین خواندم.خدا خیرش را در دنیا و اخرت نصیبت کند.بارها به دوستان بسیجی و حزب اللهی ام گفته ام که برای من و شما باید اقا فصل الخطاب باشد.اما عده ای علاقه خاصی به سایت های زنجیره ای دارند که یک هدف را دنبال می کنند تخریب دولت و شخص رئیس جمهور به هر قیمیتی.

    دوستمان اشاره کردند تنها کسی که جلوی فتنه گرانی مثل موسوی و کروبی میتوانست سربلند بیرون بیایید احمدی نژاد بود امثال توکلی.مطهری و ... هم میدانستند اما حالا برای ریاست جمهوری دوره بعد دندان تیز کرده اند.

    راستی از سایت های زنجیره ای مثل تابناک(محسن رضایی) / عصر ایران (علی .ل) / الف (احمد توکلی ) / جهان نیوز پرچم دار شایعه (سروری یا نادران ) و ... چه توقعی داری؟ تیترها مشترک/مطالب مشترک/شایعه سازی/ حجمه به موضوعی خاص بصورت مشترک و ... تمام اینها هم تحت نظر شرکتی به اسم ایران سامانه نرم افزار تحت وب خریداری کردن البته بغییر از الف.اکثر سایت های ضد دولت از همین نرم افزار استفاده می کنند چک کنید متوجه می شوید.

    خدا خیرت بدهد بابت این روشنگری
  • قاسم بهرامیان
  • تحریف سخنان رهبری در کیهان و جهان نیوز

    http://daheye4.blogfa.com/post-111.aspx
    بنام خدا
    سلام
    اخوی یا آخوند نیستی یا اگر هستی هنوز جا نیفتاده ای.
    من حدود بیش از 50 سال است با این بزرگواران حشر و نشر کم و زیاد دارم ولی چه چاره کنم که نمی توانم از بعضی هاشان دل بکنم.. اون بقیه (که بهشان دل نبسته ام) را میگم. این بزرگواران یک چماق بنام تکفیر دارند و اگر کسی بر خلاف برداشت آنها کلمه ای بگوید این چماق با تمام اقتدار فرود می آید. دقت کنید حدود دو ماه سایت های بظاهر متفاوت ولی در عمل تابع یک دستور العمل واحد(اگر شک دارید به بعضی اخبار و تفسیر های مشترک هر سه چهار تاسایتی که " عدالت" در نظرات نام برده اتد) اصرار دارند که حاج محمود از بعضی نقطه نظرها تبری کند! حالا فکر می کنی اگر این بنده خدا حرف این بزرگواران را گوش می داد داستان تمام بود ؟ نه تازه شروع بقیه ی ماجرای تفتیش عقایدبود. ناگفته نماند که حاج محمود اشتباهات بزرگی انجام داده ولی تفتیش عقاید و وادار کردن رییس جمهور به توبه و تهدید به رفتار مشایه با بنی صدر همان چماق است. البته این نمایندگان و آن بزرگواران دیگر زهاد صدر نیستند که بتوانند در کشتی با شیطان نفس پیروز شوند اینها همه زمین خوردگان وام و ماشین و مدرک مجلسی و غیره هستند و شیران علم می باشند . اون طرف هم حاج محود (که اگر سکوت کرد حمله کردند و اگر جواب داد باز حمله کردند) جوان صدر انقلاب است و بلطف خدا کم نیاورده. کافی است ببینید که این نمایندگانی که همه را تحت نظر می خواهند چرا حاضر نیستند خودشان کنترل شوند؟ آن بزرگواری که چشمش را می بندد و دهان خود را باز می کند که" دفع افسد به فاسد کردیم" و خودش را مسلمان می داند این ها همه کشته وام صد میلیونی و قمپز نمایندگی هستند و هیچکدام غم من و تو را ندارند ولی اشکال اینجاست که مثل کبک (که چه عرض کنم) سر در زیر خاک غفلت فرو برده اند و شرایط زمان ومکان را در نمی یابند.
    خداوند رهبر را حفظ کند که افسار خیلی ها را در دست دارد. خداوند بازویش را قوی و داناییش را روز افزون کند.
    عالی بود. خیلی هوشمندانه منظور رهبری را فهمیدید. شما را لینک می کنم.
  • قاسم بهرامیان
  • در پاسخ به نظر "عمو":

    1- مسلم است که همه آنهایی که به احمدی نژاد و مشایی انتقاد می کنند، چماق تکفیر ندارند.

    2- هر فردی وقتی فهمید اشتباه کرده(چه در سخن و چه در عمل)، باید اشتباهش را بپذیرد و مهمتر از ذکر زبانی آن، عدم ارتکاب مجدد آن است.

    3- مواردی بوده که حرفی بدون رعایت جوانب آن زده شده و البته بعد از انتقادات اصلاح شده است، اما متاسفانه عده ای که مغلوب هوای نفس خود هستند، حرف های اصلاح شده را دیگر نه تیتر کرده اند و نه در بولتن ها آورده اند..

    4- فکر می کنم دیدگاهتان نسبت به نمایندگان و بزرگواران دیگر، با کلیتی که گفته اید، منصفانه نباشد و همان روش اشتباهی است که آنها در برابر دولت پیش گرفته اند.
    حیف نام عمارکه روی عده ای اشعری زاده هاگذاشته شود
  • علی سعیدی
  • الان وسط الی العفو گفتن کوفیان است که دارم می نویسم. توبه از انتخاب کردن مختار منحرف. ان شاء الله ایران کوفه نباشد...
    درود به این همه بصیرت. انشالله در پناه امام زمان (عج) باشی. وبلاگ زیبایتان را لینک کردم. چند روز پیش دکتر احمدی نژاد برای افتتحا و کلنگ زنی به شهر ما شبستر رفته بود. به قول بچه ها در این دیدار، دکتر خیلی شکسته و چهره ایشان نشان از دکتر سابق نداشته. به خدا افرادی که بعضی اشتباهات وی را در برابر کوهی از خوبیهایش قرار می دهند نخواهد بخشید.
    مشق شب با مطلب "سفرهای استانی را فدای بی تقوایی های سیاسی نکنید"بروز است منتظر نظرات شما هستم وتبادل لینک با شما هستم://3tir.hamweblogi.com/
  • میثم علی زلفی
  • با اچازه این مطلب را در وبلاگم کپی کردم با ذکر منبع  ولینک کردن شما
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی