یادداشتهای قاسم بهرامیان

یادداشتهای قاسم بهرامیان
دنبال کنندگان ۲ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

راه ارتباطی در پیام رسانها

صفحه و کانال در پیام رسانها

صفحه در اینستاگرام

صفحه در اینستاگرام

آخرین نظرات
  • ۱۹ بهمن ۹۸، ۰۹:۲۳ - علی اصغر
    سلام
پیوندها
بایگانی

حجت الاسلام محسنی اژه‌‌ای در همایش سراسری هیأت رزمندگان اسلام:

یک صف طویل از نخبگان یکصدا برعلیه احمدی نژاد شدند

متن ذیل حاصل سخنرانی وزیر محترم اطلاعات جمهوری اسلامی است که در جمع مدیران و مسئولان هیأت های رزمندگان اسلام و در پانزدهمین همایش هیأت های رزمندگان در مجتمع فرهنگی 5 آذر بیان شده است، که بدلیل اهمیت آن آورده می شود:

یکی از تقاضاهایی که در ذهن بوده و هست این می باشد که می گوئیم هادیان اصلی که نجات بخش هستند،‌کشتیان نجاتی هستند که در گردبادها و جایی که فتنه است و جایی که حق و باطل در هم می آمیزد و جایی که تشخیص برای نخبگان سخت می شود، این کشتی نجات است که می تواند ما را نجات دهد و به ساحل امن برساند، هر کس در این کشتی نشست موفق می شود و نجات پیدا می کند و هر کسی که فاصله گرفت و بر کشتی نوح سوار نشد هر کجا ولو قله انتخاب کند ایمنی ندارد و غرق می شود، هر کس بر اینان پیشی بگیرد یا عقب بماند، جا مانده است، هر کس همراه شود، موفق است، هم به دلیل لفظی، هم به دلیل عقل و هم به دلیل تجربه.
به طور وضوح دریافته ایم هر گاه ما حامی و مطیع ولی فقیه بوده ایم هر جهتی که ولی فقیه تعیین کرده حرکت کنیم هم خودمان هم کشورمان موفق بوده و هیچ یک از دسیسه ها و فتنه ها مؤثر و موفق نبوده است، هر جا که حرکت کند شده و تفسیر کرده ایم، هم خودمان هم کشورمان ضرر کرده ایم. و به اندازه ای که ما کوتاه آمده ایم آنان پیشرفت کرده اند، پس باید پشتیبان ولایت فقیه باشیم تا کشورمان مصون بماند.

حدود یک سال پیش یا کمتر نگاه بیرون به کشور ما چگونه بود؟ برای اولین بار بعضی از مقامات غرب اعتراف و اذهان کردند جمهوری اسلامی ایران بزرگترین قدرت منطقه است.
برای اولین بار اذعان کردند چند قدرت جهانی در حال ظهور است که ایران از جمله آنهاست برای اولین بار مقامات غرب ما با صراحت تمام تعبیر به جمهوری اسلامی ایران می کنند، در گذشته این تعبیر(جمهوری اسلامی) به کار نمی برند برای اولین بار بعد از کشمکش های فراوان و تهدیدهای نظامی – محاصره اقتصادی – تهدید به انزوا کشاندن سیاسی اعلام کردند ما حق می دهیم به جمهوری اسلامی که دارای فن آوری هسته ای صلح آمیز باشد، برای اولین بار آمریکا پس از شکست های پی در پی از جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد راهی جز مذاکره با جمهوری اسلامی باقی نمانده و آمریکا حاضر است بدون هیچ شرطی مذاکره کند، برای اولین بار  بسیاری از مقامات دول غربی و آمریکا اعلام کردند ما با جمهوری اسلامی با رعایت احترام متقابل و با حفظ منافع مشترک در حل مسائل منطقه ای حتی بعضی از مسائل جهان و بین المللی با ایران همکاری و مشکلات را رفع کنیم.

این عزت، اقتدار و قدرت جمهوری اسلامی ایران بعد از سی سال مبارزه با وحدت کلمه و اتکاء و پیروی از ولی فقیه به دست آمده است.
آِیا این به معنای این است که حق را پذیرفت اند؟ این به معنای آن است که در مقابل قدرت و منطق جمهوری اسلامی ایران استیصال پیدا کرده اند. آیا بعد از استیصال دست از شیطنت برای براندازی برداشته اند، نه، بلکه به عکس به لحاظ پیروزی جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف و توانمندی ایران در زمینه های گوناگون خشم و کینه آنان مضاعف شده است.
 
خشم اسرائیل و آمریکا در این دوره به گونه ای است که در گذشته نبوده چونکه می دانند امروز نمی توانند ضربه بزنند.
 
نکته دوم: غرب اصولاً به این نتیجه رسید که بعد از اقدامات مختلف در دوره های گوناگون از جمله دهه اخیر و سال های اخیر و شکست هایی که در عراق، افغانستان و ... خورده و متحمل شد، به هیچ وجه از طریق نظامی امکان موفقیت در ایران ندارد، محاصره اقتصادی هم که جواب نداد به این نتیجه روشن رسیدند که ما باید از طریق نفوذ و تأثیرگذاری از طریق اقدامات نرم با جمهوری اسلامی ایران مقابله کنیم و از درون تهی کنیم و یک پوسته ای بیشتر باقی نماند، و اگر این گونه شد و استحاله شد و در جهت منافع ما قرار گرفت به همین اسم باقی می ماند اما اگر دیدیم همان اسم هم برای ما مضر است با یک اقدام کوچک این اسم از بین می رود.

در جاهایی که دیدند گلوگاه و مؤثر است با افرادی که می توانستند به آنها نزدیک شوند به طرق مختلف نزدیک شدند تا بتوانند اهداف خود را دنبال کنند، مسئله ای که برای آنها قابل توجه بود این بود که برای پیشبرد برنامه نرم خودشان در مقاطع انتخابات وارد شوند و خواستند از این برهه بیشترین استفاده در راستای پیاده و به جلو بردن برنامه شان استفاده کنند.

بحث اینکه چه کسانی برای انتخابات نامزد شوند، چند دسته در داخل و خارج به شدت مخالف با حضور احمدی نژاد بودند و به خصوص مخالف سر سخت اینکه احمدی نژاد مجدداً رئیس جمهور شود، شاید از سر سخت ترین آنان رژیم صهیونیستی بود، با توجه به اینکه احساس می کرد احمدی نژاد یکی از عوامل مؤثر فشار به صهیونیست ها است مصمم شدند که موفق نشود حتی اگر لازم شد ترور کنند، به همین منظور با گروه مختلفی من جمله منافقین رایزنی کردند، منافقین اظهار کردند حاضر هستیم، اما به این شرط که ما را از لیست گروه های تروریستی خارج کنید، البته با عنوان دیگری نه عنوان منافقین، اقدامات سیاسی و دیپلماتیک لازم صورت گرفت.

اپوزیسیون کشور هم در خارج از کشور بدنبال همین اهداف بودند که احمدی نژاد رأی نیاورد، در داخل کشور هم جریان های مختلف و افراد گوناگون بعضاً از اصولگرایان به دنبال این بودند که احمدی نژاد حضور پیدا نکند، به طور مشخص هاشمی از اولویت های درجه یک خود این قرار داد که احمدی نژاد رئیس جمهور نشود، یک صف بسیار طویل و دراز مقابل احمدی نژاد تشکیل شد که در این صف با انگیزه های مختلف اما با یک صدا که احمدی نژاد رئیس جمهور نشود از جمله گروههای منافقین، بهائیت، توده، نهضت های آزادی، مجاهدین انقلاب، مشارکت و ... حضور یافتند.

کروبی اولین نفری بود که به صورت رسمی از جانب اصلاحات اعلام موضع کرد ولی از جانب اصلاحات بیشترین مخالفت با کروبی شد، شاید بدترین عبارات تحقیر آمیز و توهین آمیز به کروبی نسبت داده شد.

از طرف مجمع روحانیون مبارز به شدت با کروبی مخالفت شد به طوری که اختلافات بروز و ظهور کرد، کروبی اعلام کرد که نامزد هستم و شرکت می کنم و مواضع خود تا حدودی اعلام کرد، کروبی گفته بود که از ولایت فقیه عدول نمی کنم، با اصل نظام هستم، و از آرمان های امام(ره) تخطی نخواهم کرد و از قانون اساسی هم تخطی نخواهم کرد و اعلام کرد به هیچ عنوان از خارج کمک نمی گیرم و به خارج متوسل نمی شوم از گروه های تندرو استفاده نمی کنم و همکاری نخواهم داشت و با این صحبت ها و گفته ها وارد شد.

خاتمی هم با اصرار هاشمی، اصلاحات و مشارکت و بعضی دیگر افراد وارد شد، البته اینکه این دعوا زرگری بود یا نه و مسائل دیگر از جمله سوالاتی بود که مطرح می شد، خاتمی به عنوان کسی که می تواند برای احمدی نژاد رقیبی باشد آوردند، کسانی که هیچ سنخیتی با تفکرات و روش های خاتمی نداشتند اما به دلیل اینکه احساس کردند رقیبی در مقابل احمدی نژاد نیست اطراف خاتمی جمع شدند، همان زمان که خاتمی مطرح بود که بیاید و هنوز اعلام نکرده بود، مطرح بود که میر حسین موسوی می آید، موسوی یک مقدار با تأخیر آمد، یک سئوال پیش می آید که آیا این ساختگی و زد و بند است که خاتمی موج فراهم کند و موسوی سوار این موج شود؟
 
کسانی که پشت سر موسوی قرار گرفتند و اعلام موضع کردند، نمی دانستند که موضع و اهداف موسوی چیست، به این نتیجه رسیدند که باید پشت سر موسوی قرار  گیرند، آیا این فقط یک مسئله انتخاباتی بود و اینکه احمدی نژاد رأی نیاورد؟ می توانم بگویم که اینطور نبوده و نیست، این صف طویل و دراز اهدافی دنبال می کرد که جدای از این بود یک وجه مشترک یا وجوه مشترکی بین آنها بود اگرچه وجوه تمایزی هم داشتند.

جهتی که هر سه کاندیدا دنبال می کردند این بود که می گفتند می خواهیم تغییر ایجاد کنیم، موسوی مدعی بود که ما احساس می کنیم که به عقب برگشته ایم، گفتند این دولت به قانون عمل نمی کند و شبیه دوره قاجار شده ایم، شوراها و سازمان مدیریت منحل شده است(تعبیرات به ظاهر سبک و کوچک به کار می برد) متوجه شدیم که مسئله فقط این نیست بلکه عمیق تر از این است، جریانی که پشت سر موسوی قرار گرفت و بعد بی محابا وارد صحنه شد و تمام امکانات خودش در میدان به کار گرفت، به دنبال این بود که جریانی که در طول هشت سال قبل از این دولت شروع شده بود را ادامه دهد، می خواستند که جمهوری اسلامی ایران از درون تهی کنند.

جریانات مختلفی کنار هم قرار گرفته که خواستار مسائلی جدای از شکست احمدی نژاد و پیروزی موسوی بود.
در هر صورت کسانی که پشت سر موسوی بودند، بعضی از آنان به طور صد در صد مسائلی غیر از مسائل انتخابات را دنبال می کردند.
 
بعضی از افرادی که در ستاد موسوی و کروبی بودند در طول ماه های قبل از انتخابات با سفارتخانه ها  بویژه انگلیس، بیش از صد بار تماس داشتند.
بعضی از کسانی که علیه نظام اقداماتی انجام داده بودند یا خارج از کشور کار می کردند با چراغ سبز هایی که نشان داده شد برگشتند و در ستاد این افراد فعالیت می کردند.

عواملی که سرویس ها داشتند، فعال کردند، فردی بنام رضا.ر.ف از جمله این عوامل بودند و به عنوان فرد رسانه ای وارد شد و به نهاد ریاست جمهوری نزدیک و کارش را انجام می داد و به تعبیر خودش کارش هم گرفته بود.

این مسائل است به دست همدیگر دادند و فضایی به وجود آورد که یکسری اتفاقات افتاد، کروبی در این فضا از اصولی که برای خودش تعیین کرده بود عدول کرد، در این مقطع تذکرات گوناگونی داده شد که مواظب و مراقب اعمال و  رفتار خود باشند اما متأسفانه رعایت نشد و جریاناتی رخ داد که ما را متضرر کرد.

برخی از طرفداران یا وانمود می کردند یا قبول داشتند که موسوی پیروز است، اما بعد از مناظره نظر سنجی ها نشان داد که رأی احمدی نژاد افزایش و رأی موسوی نزول کرده است، حتی بعضی از طرفداران و حامیان نزدیک او باور کردند که موسوی حداقل در مرحله اول رأی نمی آورد ولی سعی کردند که خبرهای منفی به موسوی نرسد، به خاطر اینکه در این راه سست نشود و این روند تا زمان انتخابات و اخذ رأی ادامه پیدا کرد.

آنچه که تا قبل از انتخابات اتفاق افتاد شاید برای افراد قابل توجیه باشد، اما بعد از انتخابات قابل قبول نیست، یکی از صحبت ها این بود که به قانون عمل نمی شود، آیا آنچه که از روز شنبه اتفاق افتاد موافق قانون بود و قانون گریزی و قانون شکنی نبود، بعضی از آنان چقدر بی ادبانه و با جسارت و پر رویی برخورد کردند و مسیر خلاف دنبال کردند.
آنان مخالف گفتمان انقلابی و اصول گرایی بودند.

حضور و مشارکت 85 در صدی بی سابقه و کم نظیر است و در هر جایی بر نمی تابد، بعد از این حضور حماسی بود که حرکات غیر قابل قبول و به تعبیری فتنه راه اندازی شد، در فتنه تشخیص حق از باطل سخت است نمی توان دوست را از دشمن تشخیص داد، آنان باید پاسخگوی این اتفاقات باشند، کدام انتخابات دارای چنین آزادی و نشاط و شادمانی بود، این جمهوری اسلامی ایران بود که چنین انتخاباتی برگزار کرد، اما خساراتی که بار آوردند فقط به خیابان و مادیات محدود نشد خسارتی که به عزت و موقعیت جمهوری اسلامی و به چهره دیپلماتیک ایران وارد کردند بیشتر از خسارت مادی و خیابانی بود که باید پاسخگو باشند.

منبع خبر

روایت فارس از سخنان وزیر اطلاعات در این همایش

ملاقات عناصر رژیم صهیونیستی با گروهک منافقین برای ترور احمدی‌نژاد

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای وزیر اطلاعات گفت: تاریخ نشان داده است که هرگاه حامی و مطیع ولی فقیه بودیم هم خود و هم کشور به موفقیت دست یافته و هیچیک از دسیسه‌های دشمن نیز محقق نشده است و هرگاه که کم یا زیاد از ولی فقیه فاصله گرفتیم نه تنها خود و کشور متزلزل شده است بلکه به همان اندازه نیز دشمن در خواسته‌های خود موفق بوده است.
اژه‌ای در خصوص موضوع انتخابات دهم ریاست جمهوری نیز خاطرنشان کرد: حدود یک سال قبل از انتخابات اتفاقات مهمی درباره رفتار کشورهای غربی خصوصا آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران انجام شد که برای اولین بار شاهد اتخاذ این مواضع از سوی آنها بودیم.
وی ادامه داد: برای اولین بار بود که برخی مقامات غربی جمهوری اسلامی را بزرگترین قدرت منطقه معرفی کردند و گفتند چند قدرت جهانی در حال ظهور است که یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران است. و برخی از مقامات اصلی آمریکا نیز با صراحت از کشورمان به نام جمهوری اسلامی ایران یاد کردند که این امر در 30 سال اخیر سابقه نداشته است.
وزیر اطلاعات تصریح کرد: بعد از کشمکش‌های فراوان و تهدید نظامی و تحریم اقتصادی و تلاش برای منزوی کردن جمهوری اسلامی یاران مقامات آمریکایی گفتند که حق می‌دهیم که ایران دارای فنآوری هسته‌‌ای صلح‌آمیز باشد و آمریکایی‌ها پس از شکست‌های پی‌درپی در طول این 30 سال اظهار کردند که راهی جز مذاکره با ایران باقی نمانده و حاضرند بدون هیچ پیش شرطی با جمهوری اسلامی ایران مذاکره کنند.
محسنی اژه‌ای گفت: بسیاری از مقامات غربی و آمریکایی با ارسال پیام‌هایی اعلام کردند که حاضرم با جمهوری اسلامی ایران با رعایت احترام متقابل و حفظ منافع مشترک در جهت حل مسائل منطقه و حتی مسائل جهان همکاری کنیم.
وی این عزت، اقتدار و قدرت جمهوری اسلامی ایران پس از 30 سال را نتیجه مبارزات، ایستادگی و استقامت ملت همیشه در صحنه ایران عنوان کرد و گفت: این کشورها واقعا حقیقت جمهوری اسلامی ایران را نپذیرفتند بلکه در برابر منطق مردم، نظام و قدرت مردمی جمهوری اسلامی مستأصل شده‌اند ولی بعد از این استیصال نیز دست از شیطنت و اقدام علیه جمهوری اسلامی ایران برنداشتند بلکه این پیروزی‌های کشورمان در عرصه‌های مختلف خشم آنها را مضاعف کرد.
وزیر اطلاعات تصریح کرد: شاید خشمی که امروز آمریکا و اسرائیل از جمهوری اسلامی ایران دارد در سال‌های گذشته و دوره‌های قبل وجود نداشت چرا که آنها آن موقع گمان می‌کردند که می‌توانند به جمهوری اسلامی ضربه زده و یا آنرا از بین ببرند.
محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: غرب پس از اقدامات مختلف در سال‌های اخیر و نیز شکست‌هایی که در عراق، افغانستان و جاهای دیگر متحمل شد به این نتیجه رسید که به هیچ وجه از طریق نظامی و یا محاصره اقتصادی نمی‌تواند بر جمهوری اسلامی ایران تسلط یابد بلکه آنها گفتند باید از طریق نفوذ و اقدامات نرم به جمهوری اسلامی ایران نفوذ کنیم و نظام را از درون تهی کرده و تنها یک پوسته از آن باقی بماند.
وی خاطرنشان کرد: آنها گفتند اگر در این صورت ایران در جهت منافع و خواست ما حرکت کرد با اسم آن مشکل نداریم اما اگر لازم بود با یک اقدام کوچک می‌توانیم آنرا کامل از بین ببریم.
وزیر اطلاعات افزود: در جاهایی که آنها فکر می‌کردند گلوگاه نظام است وارد شدند و با افرادی که در پیش‌برد اهدافشان مؤثر بودند بصورت مستقیم یا غیرمستقیم ارتباط گرفتند.
محسنی اژه‌ای یکی از مقاطعی که دشمن درصدد استفاده از آن است را مقطع انتخابات دانست و گفت: آنها می‌خواستند تا از این برهه بیشترین استفاده را بکنند و از همان اول بحث در این بود که چه کسانی نامزد انتخابات خواهد شد.
وی ادامه داد: آقای احمدی‌نژاد اولین کسی بود که معلوم شد که در انتخابات شرکت خواهد کرد درحالی که گروه‌های مختلف در داخل و خارج از کشور بشدت مخالف حضور ایشان بودند و شاید بتوان گفت سرسخت‌ترین مخالف انتخاب او رژیم صهیونیستی بود که مواضع آقای احمدی‌نژاد را در جهت مقابله با این رژیم می‌دید و حتی برای ترور او نیز تصمیماتی گرفتند.
وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی برای اقدام به ترور آقای احمدی‌نژاد با گروهک منافقین در حاشیه شرم شیخ در مصر ملاقات‌هایی کردند و این ملاقات‌ها در پاریس نیز صورت گرفت. اما منافقین در قبال این کار شروطی گذاشتند و از آنها خواستند که آمریکا و غرب نام منافقین را از لیست سیاه خارج کند.
وزیر اطلاعات ادامه داد: دشمنان برای رسیدن به این هدف خود حتی به سراغ اشرار شرق کشور نیز رفتند و به آنها اطلاعاتی نیز دادند که هنوز هم این امر ادامه دارد.
محسنی اژه‌ای آمریکا، برخی کشورهای غربی و اپوزیسیون خارج از کشور را نیز در خصوص انتخاب مجدد احمدی‌نژاد نگران دانست و افزود: حتی کسانی که در سال‌های گذشته جزو رادیکال‌ترین افراد در داخل کشور بودند و امروز زیر پرچم آمریکا و کشورهای غربی در خارج از کشور به سر می‌برند نیز مخالف جدی حضور آقای احمدی‌نژاد در انتخابات شدند و در داخل هم جریانات مختلف حتی برخی از اصولگرایان به دنبال نیامدن آقای احمدی‌نژاد بودند.
وی اظهار داشت: به طور مشخص از اولویت‌های درجه اول آقای هاشمی رفسنجانی نیز این بود که به هر قیمتی که شده احمدی‌نژاد در انتخابات پیروز نشود و شاهد بودیم که یک صف طویل از مخالفان احمدی‌نژاد تشکیل شد که در آن افراد و گروه‌ها با انگیزه‌های مختلف یکصدا بودند.
وزیر اطلاعات، آمریکا، رژیم صهیونیستی، برخی کشورهای غربی، اپوزیسیون‌ داخلی و خارجی، جریان‌های مختلف از جمله نهضت آزادی، ملی‌مذهبی‌ها، برخی احزاب مطرود نظام مانند کوموله و دمکرات و سلطنت‌طلب‌ها و شاخه علامه دفتر تحکیم، جبهه مشارکت، مجاهدین انقلاب را در یک صف در مقابل احمدی‌نژاد دانست و گفت: حرف همه اینها نبودن احمدی‌نژاد در صحنه انتخابات بود و عدم پیروزی احمدی‌نژاد برای برخی مثل آقای هاشمی اولویت درجه یک حساب می‌شد.
محسنی اژه‌ای ادامه داد: نفر دوم که حضورش در انتخابات روشن شد آقای کروبی بود که از همان ابتدای کار از درون جبهه اصلاحات بیشترین مخالفت‌ها با ایشان صورت گرفت و برخی گروه‌ها مانند مجاهدین انقلاب و جبهه مشارکت با عبارات توهین‌آمیز حتی در جلساتی که آقای کروبی نیز حضور داشت او را خطاب می‌کردند و از طرف دیگر بخش قابل توجهی از مجمع روحانیون خصوصا شخص آقای خاتمی به شدت با آمدن کروبی مخالفت کردند به طوری که این اختلافات بروز و ظهور یافت.
وی ادامه داد: آقای کروبی در همان ابتدای کار اعلام کردند که از چهار اصل ولایت فقیه، امام خمینی و آرمان‌هایش، نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی به هیچ عنوان عدول نکرده و به هیچ عنوان از خارج از کشور کمک نگرفته و متوسل به آنها نمی‌شود چه این افراد ضد انقلاب باشند و چه دولت‌های دیگر.
وزیر اطلاعات افزود: آقای کروبی اعلام کردند در داخل کشور هم از افراد تندرو مانند مجاهدین انقلاب و جبهه مشارکت که به تعبیر خود او در مقطعی قصد خروج از حاکمیت را داشتند همکاری نمی‌کنند.
محسنی اژه‌ای اظهار داشت: نفر بعد که با اصرار بخش‌هایی از جبهه اصلاحات و شاید عمده جریانات اصلاح‌طلب و با اصرار آقای هاشمی برخی از افراد دیگر وارد صحنه انتخابات شد آقای خاتمی بود و در این راستا حتی کسانی که هیچ سنخیتی با آقای خاتمی نداشتند برای حضور وی در انتخابات اصرار کردند.
وی ادامه داد: در همان زمان بحث آمدن میرحسین موسوی مطرح شد و شاهد بودیم که ایشان با تاخیر به صحنه انتخابات وارد شد و بنده هیچ دلایل قاطعی ندارم که این حضور آقای خاتمی و موسوی و یا کنار رفتن یکی از آنها هماهنگ شده باشد بلکه اطلاعاتی که موجود است بیانگر آن است که این کار با هماهنگی صورت نگرفته است و حضور آقای موسوی باعث شد تا عده‌ای که حاضر نبودند پشت سر آقای خاتمی قرار بگیرند پشت سر میرحسین موسوی رفتند و جبهه مشارکت و مجاهدین انقلاب و جریان‌هایی که نبود احمدی‌نژاد از اولویت‌های اولشان بود نیز پشت سر او قرار گرفتند و هدف همه آنها پیروز نشدن احمدی‌نژاد در انتخابات بود.
وزیر اطلاعات ادامه داد: آقای رضایی نیز با تاخیر آخرین نفری بود که وارد عرصه انتخابات شد و هر سه کاندیدا با شعار اینکه می‌خواهیم در کار مملکت تغییر بوجود بیاوریم ادامه کار دادند و حتی آقای موسوی از برگشت اوضاع کشور به دوران قجر صحبت می‌کرد.
وزیر اطلاعات گفت: در همان موقع افرادی را برای صحبت و چالش با آقای موسوی نزد ایشان فرستادیم و او علت این صحبت‌های خود را قانون‌گریزی دولت عنوان کرد و مصداق ایشان هم انحلال شوراها و یا سازمان مدیریت بود اما ما گفتیم اینها نمی‌تواند هدف اصلی باشد.
محسنی اژه‌ای ادامه داد: کسانی پشت سر میرحسین موسوی قرار گرفته‌اند که برخی اهدافی غیر از موضوع انتخابات داشتند و برخی از افراد حاضر در ستادهای آقای موسوی و کروبی در طول ماه‌های قبل از انتخابات بیش از صد بار با رسانه‌های کشورهای غربی تماس داشتند و برخی قبلا در رسانه‌های زنجیره‌ای، بی‌بی‌سی، رادیو زمانه و دیگر جاها کار می‌کردند و در ایام انتخابات در ستاد این آقایان فعالیت داشتند.
وی گفت: یک خانم که در رسانه‌های زنجیره‌ای کار می‌کرد و مدتی هم در کشورهای خارجی بود و با برخی سفارتخانه‌ها ارتباط کاری داشت و با فرزندان برخی آقایان هم ارتباط برقرار کرده بود قصد داشت که در شورای مرکزی حزب اعتماد ملی عضو شود که این خواسته او نیز پذیرفته شد اما به دلایلی به او گفتند که الان شما نباید عضو حزب اعتماد ملی شوید بلکه به او سمت مشاور دبیرکل حزب دادند و این خانم از یک طرف به دبیرکل حزب مشاوره می‌داد و از طرف دیگر با جریان‌های خارجی در ارتباط بود و فردی مشابه با این نیز در ستاد میرحسین موسوی فعالیت می‌کرد که زمانی با مؤسسه تایم همکاری داشت و در دوران ریاست جمهوری آقای هاشمی به عنوان یک فرد رسانه‌ای با نهاد ریاست جمهوری نزدیک شد و برخی مصاحبه‌هایی که لازم بود انجام می‌داد و خود این شخص گفت که در سال‌های بعد آقای ابطحی به خانم امانپور میدان بیشتری داد و این قدرت را از من گرفت.
وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: آیا این همان اصولی بود که آقای کروبی مطرح کرد و گفت: به هیچ عنوان از خارجی‌ها کمک نخواهم گرفت و ما شاهد بودیم کسانی مانند آقای مهاجرانی از خارج از کشور به او مشاوره می‌دادند و صحبت‌های آقای مهاجرانی یا از طریق آقای کروبی مطرح می‌شد و یا در روزنامه ایشان به چاپ می‌رسید.
وزیر اطلاعات تصریح کرد: در همان مقطع تذکرات گوناگونی به آقایان دادیم و حتی خود بنده 4 یا 5 مرتبه قبل از انتخابات و حداقل 3 مرتبه بعد از انتخابات به صورت حضوری با آقای کروبی صحبت کردم و چندین بار نیز از طریق غیر حضوری به ایشان تذکراتی دادم اما در مورد آقای موسوی فقط یکبار بصورت حضوری با ایشان دیدار کردم ولی چند مرتبه با واسطه به ایشان تذکر دادیم اما متاسفانه آنها رعایت نکردند.
محسنی اژه‌ای ادامه داد: شاید تا قبل از 13 خرداد که مناظره اصلی میان آقای احمدی‌نژاد و آقای موسوی صورت گرفت کسانی از طرفداران آقای موسوی باور کرده بودند که ایشان پیروز خواهند بود و با دیدن استقبال مردم در برخی سفرهای آقای موسوی نیز از این امر مطمئن می‌شدند اما وقتی سفرهای استانی آقای احمدی‌نژاد را دیدند از مواضع خود کمی شل شدند.
محسنی اژه‌ای ادامه داد: از روز 14 خرداد توازن آرا به نفع آقای احمدی‌نژاد به شدت افزایش یافت به طوری که دو سه روز مانده به انتخابات برخی از افراد اصلی ستاد آقای میرحسین از عدم پیروزی او در انتخابات مطمئن شدند اما به هیچ وجه این موضوع را به خود آقای موسوی انتقال نمی‌دادند و حتی برای حفظ روحیه او در نظرسنجی‌ها نیز دست می‌بردند.
وی با اشاره به ایجاد شبهه تقلب در انتخابات گفت: آقای هاشمی از مدتی قبل در نمازجمعه بحث تقلب را مطرح کردند و گفتند نباید در انتخابات تقلب صورت بگیرد درحالی که مقام معظم رهبری در ابتدای سال در خصوص همین موضوع صحبت می‌کردند.
وی ادامه داد: 3 روز مانده به انتخابات که آنها از عدم پیروزی آقای موسوی مطمئن شده بودند دست به اقداماتی از جمله ایجاد شبهه تقلب در انتخابات شدند و در روز چهارشنبه و پنجشنبه قبل از انتخابات به این نتیجه رسیدند که با طرح مسئله تقلب صحنه را بهم بریزند و استارت این کار بلافاصله بعد از انتخابات زده شد.
وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: آنچه قبل از انتخابات رخ داد شاید برخی از آنها تا حدی قابل توجیه باشد اما حتی اگر اتفاقات بعد از انتخابات هم نمی‌افتاد برخی دستگاه‌ها و کسانی که باعث بروز این اتفاقات می‌شدند باید بازخواست می‌شدند درحالی که حوادث بعد از انتخابات به هیچ وجه قابل قبول نبود.
محسنی اژه‌ای گفت: حال باید از این آقایان بپرسیم شما که دم از قانون‌مداری می‌زدید آیا آنچه از روز شنبه 23 خرداد به بعد رخ داد موافق با نظام بود.
وی با اشاره به سعه صدر و تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: ایشان با تواضع و از موضع کاملا دلسوزانه با این افراد جلسه گذاشتند و از آنها خواستند بدون هیچ معذوراتی حرف خود را بزنند و این افراد با صحبت‌های بی‌ادبانه و جسارت‌آمیز حرف‌هایی زدند. مقام معظم رهبری به حرف‌های آنها گوش دادند و آنها را نصیحت کردند ولی باز هم آنها به مسیر خلاف قانون خود ادامه دادند.
وزیر اطلاعات ادامه داد: دشمن تنها به دنبال نبود احمدی‌نژاد نیست بلکه این حضور بی‌سابقه مردم و پشتیبانی آنها از نظام اسلامی برایشان پذیرفته شده نیست و با دست زدن به این اقدامات شیرینی حضور را در کام مردم تلخ کردند و کار را به جایی رساندند که برای برخی دوستان انقلاب نیز امر مشتبه شد و حتی رهبر معظم انقلاب از این حوادث به عنوان فتنه یاد کردند چرا که در فتنه حق و باطل قابل تشخیص نیست.
محسنی اژه‌ای گفت: نمی‌شود کسانی بیایند و جمهوریت نظام را که در این انتخابات در اعلا درجه خود به ظهور رسید زیر سئوال ببرند و خسارت‌های فراوانی را به بار بیاورند.
وی تخریب‌ها، آتش‌زدن‌ها و خسارات وارده را در مقابل خسارت عظیمی که به عزت ملت ایران و جایگاه نظام جمهوری اسلامی ایران و نیز امید دادن به دشمن صورت گرفت ناچیز دانست و گفت‌: این افراد باید در پیشگاه ملت و خدا پاسخگو باشند.
وزیر اطلاعات در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه مجموعه این وزارتخانه همواره در خدمت نظام و رهبری است گفت: شاید افرادی در وزارت اطلاعات با گرایش‌های مختلف سیاسی و البته نه اینکه معاند باشند وجود داشته باشند اما این گرایش‌ها سبب نمی‌شود تا از آن در جهت سلیقه سیاسی خود استفاده کنند و حق را باطل و باطل را حق جلوه دهند.

منبع خبر

  • قاسم بهرامیان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی