تحریف سخنان رهبری در کیهان و جهان نیوز
جهان
نیوز، مطلبی را از مهدی محمدی با نام "آدرس تغییر نکرده است" در ستون یادداشت منتشر کرده
است.
1- این مطلب
که در تحلیل به قول خودشان جریان انحرافی می باشد، نه
این روزها که 18 اردیبهشت 90 یعنی بیش از 2
ماه پیش! در سرمقاله کیهان منتشر شده است، یعنی قبل از
بیانات رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس، سالگرد امام،
قوه قضائیه و فرماندهان سپاه.
2- در حالیکه
در همه 10 روز پس از سخنان
رهبری در جمع فرماندهان سپاه، کیهان و جهان نیوز هیچ
مطلبی در تحلیل و تبیین بیانات ایشان منتشر
نکرده اند، بازنشر یک مطلب قدیمی، به وضوح نشان دهنده هدف این
سایت در ارائه برداشتی انحرافی و تحریف شده از سخنان
اخیر رهبری می باشد. و جالب است که جهان نیوز به
جای خودش، از کیهان و مهدی محمدی هزینه کرده است.
3- نکته مهم تر این است که در جایی از یادداشت، نویسنده با تحریف سخنان رهبری در دیدار با دانشجویان در 31/5/89 می نویسد:
«...اما امر ولی این بود که اینها حاشیه ای است و فرع را بر اصل نباید غلبه داد. در این تعبیر پر حکمت دو نکته نهفته بود. اول اینکه ولو اشکالاتی در کار باشد همچنان رویکرد کلان دولت از جاده صواب منحرف نشده است و خطر اصلی در توطئه ای است که دشمنان ترتیب داده اند و اساس انقلاب و نظام را نشانه گرفته است؛ و دوم اینکه رهبری در فرمایش خود به صراحت تایید کردند که «انحرافی» می بینند و حتی بیان آن را هم (اگر مفسده ای نداشته باشد) بی اشکال می دانند اما این انحراف را به آن اندازه که مواجهه با فتنه دشمن بیرونی اهمیت دارد، مهم نمی دانند. وقتی آن جوان دانشجو بلند شد و گفت دل حزب اللهی ها از دست چپ و راست احمدی نژاد خون است، آسان ترین کار برای حضرت آقا این بود که بفرمایند انحرافی در کار نیست و داستان را فی المجلس خاتمه بدهند.»
در حقیقت نویسنده در یک بند از مطلبش، متناقض حرف زده است؛ در نکته اول از «اشکال» و «عدم انحراف از جاده صواب» گفته، ولی در نکته دوم به رهبری نسبت داده اند که ایشان تایید کرده اند که «انحرافی» می بینند!
در حالیکه اصل سخنان رهبری اینگونه است:
«یکى از دوستان گفتند ما از دست چپ و راست رئیس جمهور دلمان خون است. خوب، حالا دل شما خون - که خدا نکند خون باشد - اما به شما عرض بکنم؛ اینها جزو مسائل تعیین کننده و اصلى نیست. ممکن است ایراد و اشکال وارد باشد - من در این مورد هیچ قضاوتى نمیخواهم بکنم - ممکن است کسى به یک شخصى یا به یک کارى ایراد داشته باشد؛ منتها باید توجه کنیم که مسائل را اصلى - فرعى کنیم. مسائل درجهى دوم جاى مسائل اصلى را در انگیزههاى ما، در همت ما، در صرف انرژىاى که میشود، نگیرد. من عرضم فقط این است؛ والّا من نه اعتراض میکنم به اینکه شما چرا از زید یا عمرو خوشتان مىآید یا بدتان مىآید؛ نه، ممکن است خوشتان بیاید، ممکن است بدتان بیاید - ایرادى ندارد - و نه اعتراض میکنم که چرا آن ایراد را یک وقت به شکلى که یک مفسدهاى نداشته باشد، بر زبان آوردید؛ آن هم به نظرم اشکالى ندارد. فقط توجه کنید که این جاى مسائل اصلى را نگیرد. مسائل اصلى ما چیزهاى دیگرى است.»(دیدار با دانشجویان-31/5/89)
یعنی در کل صحبتهای رهبری، فقط بحث «ایراد و اشکال» احتمالی(که ایشان در جزئیات آن قضاوت نمی کنند) مطرح است و نه انحراف.
چرا این تحریف در بیانات رهبری ایجاد می شود؟
پاسخ روشن است، عنوانی جعل شده است و هر اشکال و ایراد و نقص و ضعف و اختلاف نظری در یک فضای دور از انصاف و اخلاق، تبدیل شده است به «جریان انحرافی». و حال هر چه در بیانات رهبری می گردند، تاییدی که پیدا نمی کنند هیچ، بلکه با صریح تر موضع گرفتن رهبری، کار به تحریف و بایکوت هم می کشد.
در جایی دیگر هم نویسنده کیهان نوشته است:
«از آن روز تا به حال سوال این است که آیا [توسط رئیس جمهور] برای رفع این مسئله و حل آن تلاش شد یا اینکه برعکس مجالی فراهم آمد تا آن مسئله فرعی و حاشیه ای پروژه خود را عملی کند و بدل به «اصل و اساس» دولت شود.»
بیانات اخیر رهبری هنوز هم نشان می دهد که برداشت دوستان اشتباه است و این مساله همچنان فرعی است و اصل و اساس دولت نیز نیست:
«نگوئید فلان ضعف و فلان ضعف وجود دارد. بنده به ضعفها آگاهم. شاید بنده بعضى از ضعفها را هم بدانم که خیلىهاى دیگر ندانند. با وجود این ضعفها، آن چیزى که امروز در قوهى مجریه وجود دارد، یک شاکلهى خوب و مطلوب است.»(دیدار با نمایندگان مجلس-8/3/90)
و آنچه را بعضی نمایندگان دوست دارند به انحراف نسبت دهند، رهبری به «ضعف» تعبیر می کنند.
و نیز:
« مراقب باشیم دستگاههاى انقلاب سرشان گرمِ کارهاى غیرمفید و احیاناً مضر در این حرکت پیشرونده نشود، که یکى از اینها، همین مسئلهى اختلافات است.»(دیدار با فرماندهان سپاه-13/4/90)
تحلیل مفصل آن را در این مطلب ببینید: جریان انحرافی یا «اختلاف عقیده و نظر + حرف غلط»؟
- ۹۰/۰۴/۲۲
یادداشت های شما این امتیاز زا دارد که روشنگرانه است که ذهن مخالف را به تأمل وا می دارد. وبلاگهای دیگر هم باید به دور از تخریب، خط روشنگری را در پیش بگیرند.