آقای بروجردی! طرح مساله هولوکاست اشتباه نبود
علاءالدین بروجردی رییس کمیسیون امنیت ملی روز گذشته طی گفت و گویی با یکی از خبرگزاریها مسائلی را مطرح کرد که باعنوان «مطرح کردن هولوکاست بر خلاف منافع ملی بود» در رسانهها بازتاب یافت.
ایشان در این گفت و گو با اشاره به این مساله که در دوره دولتهای نهم و دهم برخی تنشها بیهوده ایجاد شد مثالی بیان کردهاند که در مورد یک موضوع که افکار عمومی اروپا، آمریکا یا سازمان ملل نسبت به آن حساس بوده رفتار غلطی صورت گرفته است.
رییس کمیسیون امنیت ملی بلافاصله در پاسخ به سوال خبرنگار که میگوید منظور شما موضوع طرح هولوکاست است؟ می افزاید: «بله، هزینهاش را پرداخت کردیم بدون اینکه سودی داشته باشد، خب چرا شورای امنیت علیه ما بیانیه بدهد، چرا باید کشورهای اروپایی همه ما را محکوم کنند، چه نیازی به این کار بود، به نظر من این اشتباهی بود که واقع شد و برخلاف منافع ملی بود، راهبرد نظام هم در زمان امام خمینی(ره) و هم در زمان مقام معظم رهبری داشتن رابطه خوب با همه کشورهاست، در این قاعده استثنا آمریکاست به این دلیل که ما با آنها رابطه نداریم و سیاست آنها علیه ما خصمانه است البته بحث رژیم صهیونیستی جداست چرا که اصلا این رژیم را کشور نمیشناسیم. خب این راهبرد نظام است و ما نباید برخلاف این راهبرد در عمل اقداماتی را انجام دهیم که سیاست راهبردی و کلان نظام دچار خدشه شود که شد.»
به نظر میرسد آنچه در این مصاحبه با عنوان رفتار غلط دولت در سیاست خارجی که برخلاف سیاست تنش زدایی دولتهای پیشین بوده معرفی شده و با طرح مسائل تهاجمی چون هولوکاست زیر سوال رفته قدری قابل انتقاد به نظر میرسد.
متن کامل مقاله را در سایت تریبون مستضعفین بخوانید
چند نکته:
1- هدف احمدی نژاد از طرح مساله هولوکاست زیر سوال بردن موجودیت رژیم صهیونیستی و نیز صداقت غربیها در مجامع بین المللی بود.
2- اگر سخنان مقام معظم رهبری مورد بررسی قرار گیرد، این نتیجه به دست می آید که تمام مواردی که در آنها ایشان برای زیر سوال بردن ادعاهای غربیها به هولوکاست اشاره کرده اند در سالهای دولت نهم و دهم است. در اینجا تنها به دو مورد اشاره می شود:
«آزادى بیان - که آنها دم از آن مىزنند - به آنها اجازه نمىدهد که در باب افسانهى کشتار یهودیان - معروف به هولوکاست - کسى تردید بکند. در آن قضیه، جاى آزادى بیان نیست! در کشورهاى اروپایى، افراد زیادى - از دانشمند و محقق و مورخ و مطبوعاتى و غیره - از ترس جرأت نمىکنند تردیدى را که نسبت به این قضیه در دلشان هست، ابراز کنند. بعضىها هم معتقدند قضیه از اصل دروغ است، اما جرأت نمىکنند بگویند؛ چون دیدهاند هر کس بگوید، مجازات خواهد شد؛ زندان مىاندازند، تعقیب مىکنند، از حقوق محرومش مىکنند؛ اما اهانت به مقدسات یک میلیارد و نیم مسلمان - آن هم بىدلیل، بدون اینکه دعوایى در بین باشد؛ بدون اینکه این طرف اهانتى به آنها کرده باشد - مجاز است و مشمول آزادى بیان! »( در دیدار پرسنل نیروى هوایی--18/11/84)
«عدم تحمل رسانههای غربی و صهیونیستی و دولتهای حامی صهیونیزم در برابرِ حتی طرح سؤال و تحقیق درباره هولوکاست که بهانهی غصب فلسطین بود، یکی از نشانههای این تزلزل و ابهام است. اکنون وضع رژیم صهیونیستی از همیشهی تاریخ سیاه خود در افکار عمومی جهان بدتر و پرسش از دلیل پیدایش آن جدّیتر است.»(در چهارمین کنفرانس حمایت از ملت فلسطین-14/12/87)
- ۹۱/۱۲/۱۴
البته ما در سی و چهار ساله گذشته اقداماتی از این دست که بر خلاف منافع ملی بود را بسیار انجام داه ایم ولی فعلا این آقایان از بیان آنها خودداری می کنند اما هیچ تعجب نباید کرد که بعدا از همه ی گذشته ی خود عذرخواهی کنند مثل فرمان حضرت امام در خصوص سلمان رشدی! یا حتی دستور راهپیمایی روز قدس! مگر راهپیمایی روز قدس چه سودی برای ما داشت؟(البته از منظر این حضرات) و یا انقلاب دوم یعنی تسخیر لانه ی جاسوسی! کاری که نه تنها سودی در برنداشت که همه اش هم ضرر بود نمونه ی امروزی آن فیلم جنجالی "آرگو" خب اگر ما در آنروز این خطا را نکرده بودیم که امروز این فیلم ساخته نمی شد!! و البته اساسی تر از همه ی اینها ما نباید انقلاب می کردیم چون که چنان کشور را به مخاطره انداختیم که کلی جوان از دست دادیم جنگ بر این کشور تحمیل شد فشارهای اقتصادی و تحریم نصیب ما شد و چه بدست آوردیم؟! و اینها حرفهای شرمندگان از انقلاب است که نوع امروزی و آبرومندانه اش زیر سوال بردن طرح مسئله ی هولوکاست است.ممنون از اینکه اطلاع رسانی کردید. والعاقبة للمتقین