مخاطب این سخن رهبری چه کسی بود؟
مخاطب این سخن رهبری چه کسی بود؟
مقام معظم رهبری در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) در نکته دوم خود در مورد انتخابات فرمودند:
«خودِ نامزدهاى محترم هم مراقب باشند. نمىپسندد انسان که ببیند یک نامزدى، چه در نطقهاى تبلیغاتى، چه در سخنرانى، چه در تلویزیون، چه در غیر تلویزیون، براى اثبات خود متوسل بشود به نفى آن دیگرى، آن هم با یک استدلالهاى گوناگون؛ به نظر من این درست نیست. قبلاً هم من یک توصیهاى در این مورد کردم، حالا هم در این روزهاى آخر عرض میکنم.»(منبع)
چه کسی برای اثبات خود فقط به نفی دیگری پرداخت؟ و در صحبتهای عمومی اش برنامه ای ارائه نداد و آن را موکول کرد به بیانیه هایش که مشخص است برای او تهیه می کنند. رهبری این توصیه را قبلاً در چه زمانی مطرح کرده بودند؟
به نظرم می رسد اشاره رهبری به سخنانشان در جمع مردم سنندج در 22 اردیبهشت 88 می باشد که فرمودند:
«نامزدهایی که مشغول تبلیغات و اظهاراتی هستند، سعی کنند با انصاف عمل کنند. اثبات و نفی اشان با توجه به حق و صدق باشد. چیزهایی را انسان می شنود که باور نمی کند این حرفها از زبان آن نامزدهایی که دنبال این مسوولیتها هستند از روی صدق و صفا خارج بشود.»
«حرفها و نسبتهای عجیبی که مردم را نگران می کند و کسی را نیز به گوینده این حرفها علاقمند نمی کند. این همه نسبت خلاف دادن به این و آن، تخریب کننده اذهان مردم است. این نسبتها واقعیت هم ندارد.»
«بنده که از همه این آقایان از اوضاع کشور بهتر خبر دارم، می دانم که بسیاری از این مطالبی که درباره وضع کشور و وضع اقتصاد و ... بعنوان انتقاد می گویند، خلاف واقع است و اشتباه می کنند. انشاءاله اشتباه است.» (منبع)
آن وقت همین آقا خودش را با اخلاق و اهل صداقت معرفی میکند.
آقایان نه این سخن رهبری که بقیه سخنان ایشان را گویا اصلاً نمیشنوند.
کمی دقت کنید، فرمان 8 مادهای امام در مورد حقوق شهروندی در 24 سال پیش را یادشان هست و اعلام میکنند، اما انگار نه انگار که رهبری برای شرایط امروز جامعه و نظام اسلامی یک پیام 8 مادهای درباره مفاسد اقتصادی در 8 سال پیش صادر کردهاند و برای روسای قوا وظایفی مشخص کردهاند.(متن کامل پیام رهبری)
و البته نه ایشان که کروبی و رضایی هم همینطور. رضایی که میخواهد با همه ائتلاف کند، با همه خوب است، کاری به کار کسی ندارد! در نتیجه کاری به کارش ندارند. بااخلاق است! و...
- ۸۸/۰۳/۱۶